Keresés
zaszlo

Adatvédelmi nyilatkozat

A Gundel Investment Kft. a rendezvényhelyszínek.com portál működésével kapcsolatosan birtokába jutott személyes adatok és információk kezelésével és védelmével kapcsolatos elvei és gyakorlata

Adatvédelmi elveink kialakításakor különös tekintettel vettük figyelembe a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvényt, az egyének a személyes adatok gépi feldolgozása során történő védelméről szóló 1998. évi VI. törvényt, az adatvédelmi országgyűlési biztos állásfoglalásait, valamint az "ONLINE PRIVACY ALLIANCE" ajánlásait.

Szervereink a felhasználók bizonyos adatait automatikusan rögzítik (pl.: IP-cím, operációs rendszer, böngésző típusa, stb...). Ezen információt kizárólag szolgáltatásaink továbbfejlesztése érdekében, valamint statisztikai célokra használjuk fel, nyilvánosságra pedig kizárólag statisztikai formában hozzuk.

A portált bárki látogathatja kilétének felfedése nélkül. Szolgáltatásaink egy része azonban regisztrációhoz, a regisztráció pedig személyes adatok megadásához kötött. A regisztrált adatokat a felhasználók később önmaguk azonosítása után módosíthatják. A regisztrációkor birtokunkba jutott adatokat és információkat szigorúan bizalmasan kezeljük, azokat a felhasználók felé történő esetleges kommunikáció - pl. hírlevélküldés - során, szolgáltatásaink továbbfejlesztése érdekében, valamint statisztikai célokra használjuk fel, nyilvánosságra pedig kizárólag statisztikai formában hozzuk.

A portálon keresztül küldött ajánlatkéréseket és ajánlatokat kizárólag küldőik, és címzettjeik számára tesszük hozzáférhetővé. Az elküldésükkel és beérkezésükkel kapcsolatosan birtokunkba jutott adatokat és információkat ugyancsak szigorúan bizalmasan kezeljük, szolgáltatásaink továbbfejlesztése érdekében, valamint statisztikai célokra használjuk fel, nyilvánosságra statisztikai formában hozzuk, valamint fenntartjuk magunknak a jogot az árajánlatkérők kilétének referenciakénti felhasználására (amihez felhasználóink az árajánlatkérések elküldésével visszavonhatatlan hozzájárulásukat adják).

A portál cookie-kat használ, melyek elfogadása nem kötelező, felhasználóink böngészőprogramjukban letilthatják, azonban bizonyos szolgáltatásokhoz csak ezek elfogadásával férhetnek hozzá.

A portál számos más szolgáltatók oldalaira vezető kapcsolódási pontot (linket) tartalmaz. E szolgáltatók adat- és információkezelési és -védelmi gyakorlatáért nem tudunk felelősséget vállalni.

Minden birtokunkba jutott személyes adathoz és információhoz adatkezelőinken kívül az ellenőrzött létesítményekben elhelyezett, korlátozott hozzáférésű kiszolgálóink üzemeltetését végző vállalkozás rendszergazdája is hozzáférhet. (Silihost Kft. 2800 Tatabánya, Boróka u. 7. Adatvédelmi nyilatkozatuk a http://silihost.hu/adatvedelem címen tekinthető meg.)

Gundel Investment Kft.

2008.01.01.